Sininauha Oy - Kotiin vietävät palvelut Joensuu

Sininauha Oy tarjoaa Joensuun alueella asiakkaan kotiin vietävää tuetun asumisen palvelua. Palvelu on tarkoitettu 18-vuotta täyttäneille Joensuun seudun mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutujille.

Palvelun tavoitteena on tukea ja edistää asiakkaan omatoimista suoriutumista ja kuntoutumista sekä elämänhallinnan ja toimintakyvyn paraneminen. Asiakas asuu omassa vuokra- tai omistusasunnossa tai palveluntuottajan välivuokraamassa asunnossa, työskentely tapahtuu suunnitelman mukaan henkilökohtaisina tapaamisina, kotikäynteinä, verkostotapaamisina tai ryhmätoimintana.

Työskentely on asiakaslähtöistä palveluohjausta, verkostotyötä ja asiakkaan aktiivista motivointia sekä aktivointia. Palvelu on esimerkiksi arjessa tarvittavien erilaisten taitojen harjoittelua ja asumisen valmiuksien parantamista.

Sininauha Oy:n erityisosaamisena ovat nuoret ja ikääntyneet mielenterveys- ja päihdekuntoutujat sekä Asunto ensin -periaatteen mukainen tuettu asuminen.

Sininauha Oy:lla on monivuotinen kokemus ympäristö-ja naapurustotyön menestyksekkäästä toiminnasta vaikuttavin tuloksin; ennalta ehkäisevää toimintaa tavoitteena sopuisaa yhteiseloa naapuruston kanssa.

Sininauha Oy tekee myös alihankintayhteistyötä Joensuun Nuorisasuntoyhdistys Ry (Josna ry) kanssa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille Joensuu seudun puitesopimuksen mukaisten räätälöityjen asiakaslähtöisten palvelujen tuottamisessa.

Lisätietoja:

Sininauha Oy Kotiin vietävät palvelut Joensuu toteutetaan yhteistyössä Josna Ry kanssa.

Kauppiaankatu 35, 80100 Joensuu

Vastaava asumisohjaaja /Anne Haverinen

Puh. 050 3004084

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toiminnanjohtaja Ilpo Simonen

Puh. 050 559675

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Sininauha Oy Joensuun toimiston sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sininauha Oy puitesopimuksen osalta yhteyshenkilönä

Myynti- ja markkinointijohtaja

Maritta Matintalo

Puh. 050 3101062

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.