Tuusulan Kellokoskella sijaitseva päiväkeskus Kissan-Kello on tarkoitettu yhteiseksi päihteettömäksi olohuoneeksi kaikille halukkaille. Kissan-Kellossa toteutuu tiivis yhteisöllisyys ja toisista huolehtiminen. Kissan-Kelloon on muodostunut pieni yhteisö, ”Pubi ilman kaljaa”.Päivätoimintakeskuksessa on keittiö, toimisto- ja oleskelutiloja. Meillä on mahdollisuus käyttää tietokonetta, tulostaa, katsella televisiota, lukea lehtiä ja kirjoja. Päivätoimintakeskuksessa voi tutustua uusiin ihmisiin, pelkkä oleminenkin on sallittua. Tarjolla on myös kahvia ja juttuseuraa maanantaista perjantaihin.

Päiväkeskuksessa on Sininauhasäätiön päiväkeskustyöntekijä tavattavissa aukioloaikoina ja Sininauha oy:n asumisohjaajat käyttävät satunnaisesti toimitiloja. Työntekijät neuvovat ja tukevat tarvittaessa. 

Mäntyrinteentie 1:ssä asuu sosiaalinen talonmies. Hän tarttuu akuuttiin avuntarpeeseen iltaisin ja viikonloppuisin. Sosiaalinen talonmies on omalta osaltaan mukana turvaamassa Mäntyrinteentie 1:en ja 3:en asukkaiden asumisen onnistumista.

Kissan-Kellon aukioloajat ovat
ma                 klo 8.00-15.00
ke                  klo 8.00-15.00
pe                  klo 8.00-14.00

Yhteystiedot:

 

Päivätoimintakeskus Kissan-Kello
Mäntyrinteentie 3 A 4
04500 Kellokoski

Päiväkeskustyöntekijä
Puh. 040 7378 105

 

Kehittämispäällikkö
Puh. 040 179 1212