REKRY: Työvalmentaja vakituiseen työsuhteeseen

JAA

HAEMME NYT TYÖVALMENTAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

Helsingissä sijaitsevan asumispalveluyksikkö Pessin asunnot on tarkoitettu helsinkiläisille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen Pessissä on tuettua asumista, arjen ja elämänhallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Asumispalveluyksikkö Pessi toimii Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Työvalmentajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Työvalmentaja on mukana yksikön arjessa, ohjaa ja tukee asukkaiden osallisuutta. Työvalmentaja koordinoi yksikössä asukkaille avointa työtoimintaa, joita ovat esimerkiksi terveysneuvontapisteen ylläpito, vertotoiminta, kiinteistöhuolto- ja siivoustehtävät, sekä ympäristötyö. Työvalmentajan työ sisältää monipuolista toimintaa yhdessä asukkaiden kanssa valittavan henkilön vahvuuksia hyödyntäen. Työvalmentaja osallistuu myös työnsä kannalta tarpeellisiin verkostotapaamisiin. Lisäksi pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Katsomme eduksi lähihoitajatutkinnon, työvalmentaja koulutuksen ja muun aiemman työtoiminnan kannalta hyödyllisen kokemuksen!

Tarjoamme sinulle:

  • Arkityön
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka tehtävässä on G17, mutta koulutustausta ja kokemus otetaan huomioon.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Johanna Helander 12.1 klo 9-12, 15.1 klo 9-12, 19.1 klo 9-12 ja 22.1 klo 9.12 numerosta 046 6027 105.

Tehtävää voit hakea 24.1.2021 mennessä lähettämällä CV:n ja hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen johanna.helander@sininauhakoti.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan 1.2. tai sopimuksen mukaan.