Asumisohjaaja Kotiin vietäviin palveluihin vakituiseen työsuhteeseen, Turku

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa? 

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille ASUMISOHJAAJAN tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.  

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.  

Tuki asiakkaalle viedään hänen omaan kotiinsa, joten työ on liikkuvaa ja itsenäistä. Sinulla on omat asiakkaat ja saat itse suunnitella työpäiväsi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.  

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön 
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön 
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan 
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Päivätyön 
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut 

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme! 

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Maija Rosten, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta maija.rosten@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 044 731 0507 sekä tiimiesihenkilö Riina Elonmaa sähköpostitse riina.elonmaa@sininauhakoti.fi tai puhelimitse 044 767 8343.

Tehtävään voit hakea 30.12.2022 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!