Asumisohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Helsinki

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille toistaiseksi voimassa olevaan ASUMISOHJAAJAN tehtävään asumispalveluyksikkö Pessiin jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi. Haemme useampaa asumisohjaajaa toiminnon kasvuun ja työnkiertoon liittyvistä syistä.

Helsingissä sijaitsevan asumispalveluyksikkö Pessin asunnot on tarkoitettu helsinkiläisille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen Pessissä on tuettua asumista, arjen ja elämänhallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Asumispalveluyksikkö Pessi toimii Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G21. Tehtävä on toistaiseksi voimassa olevia. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Tehtävästä lisätietoa antaa yksikönpäällikkö Johanna Helander, hänet tavoitat sähköpostilla osoitteesta johanna.helander@sininauhakoti.fi ja puhelimella numerosta 040 3578 937. Tehtävään voit hakea 16.4.2023 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!