Avoinna palveluohjaajan pesti Töölön yksikössämme!

Etsimme palveluohjaajaa moniammatilliseen tiimiin Ruusulankadun yksikköön. Hae mukavaan porukkaan vakituiseen työsuhteeseen!
JAA

Haussa palveluohjaaja Töölön yksikön moniammatilliseen tiimiin!

Helsingin Töölössä sijaitsevan asumispalveluyksikkö Ruusulankatu 10:n asunnot on tarkoitettu pääosin helsinkiläisille nuorille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen Ruusulankadulla on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Ruusulankatu toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meillä saat tehdä työtä, jolla on merkitys:

Palveluohjaajana toimit sosiaalialan asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä. Palveluohjaajan avaintehtävänä on varmistaa, että asukas saa ne palvelut ja etuudet, mitkä hän tarvitsee ja mitkä hänelle kuuluu. Asiakkaan ohjaaminen ja tukeminen arjessa, raportointi sekä yhteydenpito verkostoihin on myös oleellinen osa palveluohjaajan työtä. Työskentely tapahtuu asiakasrajapinnassa, yksikkömme yhteisöllisessä aulassa. Työryhmässämme työskentelee asumisohjaajien lisäksi kaksi palveluohjaajaa, työvalmentaja ja sairaanhoitaja ja kaksi palveluesimiestä. Työtä tehdään työparina.

Millaista kokemusta sinulta odotamme:

Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Olet innostunut ideoimaan ja kokeilemaan uutta.  Arvostamme kokemusta päihdetyöstä ja tuntemusta syrjäytyneiden parissa työskentelystä. Tehtävään valittavalta vaaditaan sosionomin (AMK) koulutus tai vastaava.

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Työskentelemme asiakaskeskeisesti menetelmin, joita Ruusulankadun yksikössä on viimeisen vuoden aikana yhdessä kehitetty. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Kannustamme ideoimaan ja kokeilemaan uutta! Työtehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe välille klo 7.30-15.30. Pääset halutessasi ohjaamaan myös ryhmiä ja käyttämään työssäsi omia vahvuuksiasi. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23.

Hae tehtävään mieluiten ennemmin kuin myöhemmin – hakuaika 31.3. saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian lisää!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla: elina.liikanen@sininauhakoti.fi. Liitä mukaan ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä: Palveluesimies Elina Liikanen, arkisin ma-pe klo 9-14 välillä p.046-600910

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.