Etsimme asumisohjaajaa Turun kotiin vietäviin palveluihin!

JAA

Haemme kasvavaan toimintaan kotiin vietäviin palveluihimme Turkuun

ASUMISOHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista turkulaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on

  • kartoittaa asiakkaiden sosiaalisen tuen tarve kotikäynneillä
  • ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaalialan näkökulmasta
  • palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö
  • osallistua kaikkiin kotiin vietävien palveluiden toimintaan ja kehittää sitä työryhmän jäsenenä.

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti.  Lisäksi tarvitaan innovatiivisuutta. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Tehtävään valittavalla henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työ on pääsääntöisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21, lisäksi erityisosaaminen voidaan huomioida palkkauksessa. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antaa palveluvastaava Sanna Hakaheimo, puh. 040 4863 151 sähköposti sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi.

 Tehtävää voit hakea 25.1.2019 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.