Etsimme asumisohjaajaa Sahapuiston asumispalveluyksikköön Vantaalle!

JAA

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävä on kodin ja tuen tarjoaminen asunnottomille ja päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville sekä näiden ihmisten oikeuksien puolustaminen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.

Toimintamme kasvaessa haemme Vantaalla sijaitsevaan asumispalveluyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ASUMISOHJAAJAA

Asumispalveluyksikössä tarjotaan tuettua asumista vantaalaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Asumispalveluyksikkö Sahapuistossa asuu noin 60 asukasta.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat

 Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asukkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

 Mitä me odotamme

Elämänmyönteistä sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka  osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä. Työssä onnistumista auttavat ratkaisukeskeinen asenne ja aloitteellisuus. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyössä.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä. Hyvän ja iloisen työyhteisön tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Sahapuiston työtilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 07:00 – 21:30 väliselle ajalle. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä tehtävässä on G21.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluvastaava Joonas Tanninen 040 6207786 tai joonas.tanninen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 25.2.2018 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile, jos innostuit tästä tehtävästä!