Etsimme asumisohjaajaa Vuorelan asumispalveluyksikköön Keravalle!

JAA

Etsimme Vuorelan asumispalveluyksikköömme

ASUMISOHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Vuorelan asumispalveluyksikkö Keravalla tarjoaa tuettua asumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä muutoin asunnottomuuden haasteen kohdanneille asiakkaille. Asumisyksikkö sijaitsee Ali-Keravalla, parin kilometrin päässä Keravan keskustasta. Vuorelan asumispalveluyksikön viihtyisässä ja luonnonläheisessä pihapiirissä on rivi- ja luhtitaloja, joissa on yhteensä 34 asuntoa. Osa asunnoista perustuu päihteettömyyteen ja osa toimii asunto ensin -periaatteella. Lisäksi Vuorelassa on tarjolla vuorokausiperusteisesti tilapäismajoitusta erilaisiin asumisen kriisitilanteisiin. Asukkailla on käytössä myös yhteiset asukastilat, joissa järjestämme viikoittain asukastoimintaa.

Vuorelan asumispalveluyksikkö siirtyi Sininauhasäätiö-konsernin omistukseen tämän vuoden alussa Sininauhasäätiö-konsernin ja Keravan Suojakotiyhdistyksen yrityskaupan myötä.

Asumisohjaajan työtehtäviä

Asumisohjaajan työ yksikössä pitää sisällään asiakkaiden ohjaamista sekä tukemista yksilöllisten palvelusuunnitelmien mukaan. Omaohjaajana vastaat myös asiakassuunnitelmien laatimisesta yhdessä asiakkaan, sekä mahdollisesti hänen verkostonsa kanssa. Asumisohjaajan tehtävänä on kannustaa sekä tarpeen mukaan avustaa asiakasta huolehtimaan arjestaan ja hyvinvoinnistaan, opastaa käyttämään kodin ulkopuolisia palveluja sekä etsimään mielekästä tekemistä arkeen. Asukkaat saavat asumisohjaajalta tarpeen mukaan apua myös kodinhuoltoon liittyvissä asioissa, kuten siivouksessa ja pyykinpesussa. Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyöskentelyä sekä asukastoimintaa.

Mitä me odotamme

Tehtävässä menestyy parhaiten ihmisläheinen ja kehittämismyönteinen työntekijä. Tehtävässä tarvitaan sekä ryhmätyötaitoja että kykyä toimia itsenäisesti.  Haussa on rohkea sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kirjaamisosaamista, palvelujärjestelmän tuntemusta, sekä kokemusta ja tuntemusta päihdetyön arjesta. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Tarjoamme sinulle

Työ on pääasiallisesti päivätyötä ja sijoittuu arkipäiviin. Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön, saat vankan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaryhmä asumisohjaajan tehtävässä on G21.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antavat asumisohjaaja Satu Kajander puh. 040 7460547 ja palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi . Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Asumisohjaaja, Vuorela”.

Tehtävään voit hakea 27.1.2019 mennessä tämän sähköisen lomakkeen kautta. Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.