Etsimme Mäkelänkadun asumisyksikköön yövalvojaa!

JAA

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan asumispalveluyksikköömme määräaikaiseen työsuhteeseen

YÖVALVOJAA
Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa vankka työkokemus päihde- ja mielenterveys asiakkaista.

Arvostamme kokemuksen tuomaa varmuutta työotteeseen. Eduksi katsotaan sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus esim. lähihoitaja.

Odotamme, että olet elämänmyönteistä ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka  osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Olet hyvä lukemaan ihmisiä ja luomaan luottamuksellisen suhteen asiakkaisiin. Lisäksi tarvitaan aloitteellisuutta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.  Koska kyseessä on yötyö, olethan luonteeltasi yökyöpeli. Eduksesi katsomme hygieniapassin.


Yövalvojan työtehtäviä

 

  • Läsnäolo asukkaille kriisitilanteissa, henkisen tuen antaminen.
  • Työparityöskentely
  • Asukkaiden arjen ja vuorokausirytmin tukeminen
  • Ympäristötyö
  • Asumisyksiköiden sääntöjen noudattamisen valvominen
  • Palohälytykset ja niiden vaatimat toimenpiteet sekä dokumentointi
  • Turvata asumisyksikön yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin

Mitä me tarjoamme

Työsuhteen alussa koti-yksikkösi on Mäkelänkatu 50 sijaitseva asumispalveluyksikkö. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit ja työmatkaetu. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G 17. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on määräaikainen toimivapaan sijaisuus 30.7.2019 asti.

Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin kello 09-16 välillä palveluvastaavat Piia Kotoaro, puh. 046 6027105 tai Johanna Helander puh. 040 3578937. Hae tehtävään ennemmin kuin myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään 7.10.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään voit hakea tämän sähköisen linkin kautta.