Etsimme palveluvastaavaa Ruusulankadun asumisyksikköön!

JAA

 

Sininauha Oy:n asumispalveluyksikössä tarjotaan tuettua asumista helsinkiläisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Yksikön yhteydessä toimii kaikille avoin, STEA:n tukema päiväkeskus.

Etsimme nyt Töölön Ruusulankadun asumispalveluyksikköön

PALVELUVASTAAVAA

nykyisen palveluvastaavan siirtyessä uusiin tehtäviin Sininauhasäätiö -konsernissa.

Työtehtävät

Koordinoit arjen asiakastyötä ja olet mukana asiakkaiden osallisuuden lisäämisessä. Tarpeen mukaan osallistut mukaan asiakastyöhön. Ruusulankadulla on kaksi palveluvastaavaa, jotka jakavat vastuun yksiköstä ja henkilöstöstä. Yhdessä kollegasi ja henkilöstön kanssa kehität yksikön toimintaa asukkaiden tarpeita parhaiten vastaavaksi ja huolehdit palvelusopimusten toteutumisesta. Olet Sininauha Oy:n palveluvastaavista ja palvelujohtajasta koostuvan johtoryhmän jäsen.

Tehtävä pitää sisällään myös hallinnollisia tehtäviä. Esimiehenä vastaat muun muassa työvuorojen suunnittelusta ja työehtosopimuksen säännösten noudattamisesta. Vastuullesi kuuluu myös uusien työntekijöiden rekrytointi ja perehdytys yhdessä henkilöstöhallinnon kanssa. Seuraat yksikön budjettia sekä vuokrien maksua ja olet vastuussa yksikön kannattavuudesta.

Mitä me odotamme

Sinulla on vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteissasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Kokemuksesi myötä palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle tuttuja. Eduksesi katsomme useamman vuoden kokemuksen lähiesimiehenä toimimisesta ja asumispalveluyksikössä työskentelystä.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja).

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja monipuoliset työtehtävät.  Sinulla mahdollisuus päästä kehittämään ja toteuttamaan täysin uudenlaista toimintamallia Asunto ensin yksikössä. Saat käyttää osaamistasi monipuolisesti. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit ja työmatkasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G24, lisäksi erityisosaaminen voidaan huomioida palkkauksessa. Palveluvastaavien esimiehenä toimii palvelujohtaja.

Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Elina Liikanen puh. 046 6009105 tai 1.8. alkaen myös toimitusjohtaja Henri Pelkonen puh. 050 4147998. Hae tehtävään ennemmin kuin myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään 19.8.2018. Ensimmäiset haastattelut pidetään viikoilla 35-36.  Tehtävään voit hakea  tämän sähköisen lomakkeen kautta.