Etsimme Sahapuiston asumispalveluyksikköön asumisohjaajaa!

JAA

Toimintamme kasvaessa haemme Vantaalla sijaitsevaan asumispalveluyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen

ASUMISOHJAAJAA

 Asumispalveluyksikössä tarjotaan tuettua asumista vantaalaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Asumispalveluyksikkö Sahapuistossa asuu noin 60 asukasta.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat

 Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asukkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme

Elämänmyönteistä sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka  osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä. Työssä onnistumista auttavat ratkaisukeskeinen asenne ja aloitteellisuus. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyössä.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä. Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Sahapuiston työtilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työsuhde on luonteeltaan määräaikainen 30.9.2019 asti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 07:00 – 21:30 väliselle ajalle.  www.sininauhakoti.fi.

Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja palveluvastaava Joonas Tanninen 040 6207786 tai joonas.tanninen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 22.1.2018 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile, jos innostuit tästä tehtävästä! Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.