Etsimme Töölön asumispalveluyksikköön asumisohjaajaa!

JAA

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävänä on auttaa ihmisiä, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia sekä tarjota tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.

Etsimme nyt Töölön asumispalveluyksikköömme

ASUMISOHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Töölössä sijaitsevan asumispalveluyksikkö Ruusulankatu 10:n asunnot on tarkoitettu pääosin helsinkiläisille nuorille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen Ruusulankadulla on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Ruusulankatu toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus

Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asiakkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä. Mikäli sinulla löytyy osaamista ja intoa korvaushoidon työtehtävissä, voit päästä kehittämään ja osallistumaan korvaushoidon toteutukseen.

Millaista kokemusta sinulta odotamme

Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Toivomme, että sinulla on kokemusta moniammatillisesta yhteisötyöstä. Arvostamme kokemusta päihdehuollon terveysneuvonnasta ja korvaushoidosta. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 07:00 – 21:30 väliselle ajalle. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21.

Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian lisää! Lisätietoja antavat palveluvastaavat Elina Liikanen 046 600 9105 elina.liikanen@sininauhakoti.fi  tai Mija Alho 044 764 7782 mija.alho@sininauhakoti.fi. Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Asumisohjaaja, Ruusulankatu”.

Tehtävään voit hakea 10.2. mennessä tällä sähköisellä lomakkeella.