Etsimme yövalvojaa Ruusulankadun asumispalveluyksikköömme

Määräaikainen työsuhde vuoden loppuun asti avoinna Töölön asumispalveluyksikössämme.
JAA

Haemme nyt Ruusulankadun asumispalveluyksikköömme YÖVALVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8. – 31.12.2019.

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu pääosin helsinkiläisille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksiköt toimivat Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus:

Yövalvojana tuet asukkaiden elämänhallintaa ja vuorokausirytmiä. Olet tukena elämän kriisitilanteissa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin. Työtä tehdään työparina ja pääsääntöisesti klo 21 – 08 välillä arkisin ja viikonloppuisin.

Millaista kokemusta sinulta odotamme:

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä Asunto-ensin periaate on tuttu. Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Mitä me tarjoamme:

· Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.

· Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.

· Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G19C.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mija Alho, mija.alho@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 26.7.2019 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen mija.alho@sininauhakoti.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään ”Yövalvoja”.

Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.

Tutustu meihin www.sininauhakoti.fi ja sininauhasaatio.fi.