Etsimme yövalvojia asumispalveluyksiköihimme Helsinkiin

Etsimme yövalvojia asumispalveluyksiköihimme Helsinkiin.
JAA

Etsimme nyt Mäkelänkadun ja Ruusulankadun asumispalveluyksiköihimme

YÖVALVOJIA

Toinen tehtävistä sijoittuu toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ruusulankadun yksikköön ja toinen määräajaksi vuoden loppuun Mäkelänkadun yksikköön.

Asumispalveluyksiköiden palvelut ovat tarkoitettu pääosin helsinkiläisille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksiköt toimivat Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus

Yövalvojana tuet asukkaiden elämänhallintaa ja vuorokausirytmiä. Olet tukena elämän kriisitilanteissa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin. Työtä tehdään työparina.

Millaista kokemusta sinulta odotamme

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä Asunto ensin -periaate on tuttu. Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 21-08 välillä arkisin ja viikonloppuisin. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työterveyshuollon palvelut. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G18C. Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian lisää!

Lisätietoja ja hakemukset:

Yövalvoja Ruusulankadun yksikköön: mija.alho@sininauhakoti.fi

Yövalvoja Mäkelänkadun yksikköön: Piia Kotoaro piia.kotoaro@sininauhakoti.fi tai Johanna Helander johanna.helander@sininauhakoti.fi

Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Yövalvoja”. Hakuaika päättyy 17.03 tai sopivan hakijan löytyessä aiemmin.

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde-ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi.Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali-ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.