Haemme asumisohjaajaa kotiin vietäviin palveluihimme Turkuun

Haemme kotiin vietäviin palveluihimme Turkuun ASUMISOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
JAA

Haemme nyt kasvavaan toimintaan kotiin vietäviin palveluihimme Turkuun ASUMISOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista turkulaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on kartoittaa asiakkaan sosiaalisen tuen tarvetta sekä ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa. Ohjaat asiakasta hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja teet tiivistä yhteistyötä verkostojen kanssa. Työ on liikkuvaa ja perustuu kotikäynteihin eli työtä tehdään pääosin asiakkaiden kodeissa.

Mitä me odotamme:

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Tarjoamme sinulle:

· Työ on pääasiallisesti päivätyötä ja sijoittuu arkipäiviin.

· Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

· Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.

· Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.

· Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaryhmä asumisohjaajan tehtävässä on G21.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sanna Hakaheimo. Sannan tavoitat joko puhelimitse 040 4863 151 tai sähköpostilla: sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää voit hakea 15.9.2019 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen. Lisätietoja Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävänä on auttaa ihmisiä, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia sekä tarjota tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.