Haemme kahta asumisohjaajaa!

Etsimme määräaikaisiin työsuhteisiin kahta asumisohjaajaa Vantaalla sijaitsevaan asumispalveluyksikköömme.
JAA

Haemme Vantaalla sijaitsevaan asumispalveluyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen kahta (2) asumisohjaajaa.

Toinen tehtävistä on opintovapaan sijaisuus ajalle 19.8.2019 – 12.6.2020 ja toinen tehtävä on työnkierron sijaisuus ajalle 26.8.2019 – 31.12.2019.

Asumispalveluyksikössä tarjotaan tuettua asumista vantaalaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Asumispalveluyksikkö Sahapuistossa asuu noin 60 asukasta.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat

Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asukkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti kello 07:00 – 21:30 väliselle ajalle.

Mitä me odotamme

Odotamme elämänmyönteistä sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka  osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Toivomme, että jaat näkemyksemme siitä, että jokaiselle ihmiselle on tärkeää tarjota mahdollisuus omaan kotiin. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä, kuten esimerkiksi lähihoitajan tutkintoa. Työssä onnistumista auttavat ratkaisukeskeinen asenne ja aloitteellisuus. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyössä.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Sahapuiston viihtyisät ja kodinomaiset työtilat, jotka sijaitsevat Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Joonas Tanninen, puh. 040 6207786 tai joonas.tanninen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 19.7.2019 mennessä täyttämällä tästä linkistä hakemuksen. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile, jos innostuit tästä tehtävästä!

Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.