Haemme palveluesimiestä Keski-Uudellemaalle

Toistaiseksi voimassa oleva palveluesimiehen työpaikka tarjolla innostavassa työyhteisössämme. Hae töihin meille jo tänään!
JAA

PALVELUESIMIES TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt Keski-Uudellemaalle palveluesimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palveluesimies vastaa kahdesta asumispalveluyksiköstä Keski-Uudellamaalla. Asumispalveluyksiköiden lisäksi yksiköistä tuotetaan kotiin vietävää sosiaalista isännöintiä pääasiassa Tuusulan ja Keravan alueilla.

Asumispalveluyksikkö Mutterimaja Tuusulassa on tarkoitettu päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, jotka haluavat sitoutua päihteettömään asumismuotoon. Mutterimajassa on yhteensä 22 asuntoa. Asuminen Mutterimajalla on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Tavoitteena on kuitenkin se, että Mutterimajassa asuva huolehtii pääosin itse oman elämänsä ja arkensa sujumisesta, kuten laskujen maksamisesta, ruoanlaitosta, siivoamisesta, vaatteiden pesemisestä jne. Mutta ammattitaitoinen ja yksilöllinen tuki on tarvittaessa lähellä. Tuemme asumista myös vertaistuen ja yhteisöllisyyden keinoin. Mutterimajan sydämenä toimii päärakennuksen yhteinen olohuone, avoin toimintakeskus, jossa järjestetään monenlaista asukastoimintaa.

Vuorelan asumispalveluyksikkö Keravalla tarjoaa tuettua asumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä muutoin asunnottomuuden haasteen kohdanneille asiakkaille. Asumisyksikkö sijaitsee Ali-Keravalla, parin kilometrin päässä Keravan keskustasta. Vuorelan asumispalveluyksikön viihtyisässä ja luonnonläheisessä pihapiirissä on rivi- ja luhtitaloja, joissa on yhteensä 34 asuntoa. Osa asunnoista perustuu päihteettömyyteen ja osa toimii asunto ensin -periaatteella. Lisäksi Vuorelassa on tarjolla vuorokausiperusteisesti tilapäismajoitusta erilaisiin asumisen kriisitilanteisiin. Asukkailla on käytössä myös yhteiset asukastilat, joissa järjestämme viikoittain asukastoimintaa.

Työtehtävät:

Palveluesimiehenä sinulla on kokonaisvastuu näistä kahdesta yksiköstä ja vastaat niiden strategialähtöisestä toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöstä, taloudesta ja sidosryhmätyöstä. Vastaat palvelusopimusten toteutumisesta ja asukas/asiakastyön toimintakäytännöistä, toteuttamisesta ja ohjauksesta. Tiimiläistesi esimiehenä vastaat mm. työvuorojen suunnittelusta, työntekijöiden osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista sekä uusien työntekijöiden rekrytoinnista ja perehdytyksestä yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa.

Tehtävään kuuluu vahvasti myös yksiköiden toiminnan kehittäminen yhdessä palvelujohtajan, muiden esimiesten ja henkilöstön kanssa. Olet Sininauha Oy:n palvelutoiminnan johtoryhmän jäsen.

Mitä me odotamme?

Sinulla tulee olla vankka kokemus päihde – ja mielenterveystyöstä ja työotteissasi onkin nähtävissä kokemuksen tuoma varmuus. Esimiestyöstä tulee olla aikaisempaa kokemusta vähintään yksi vuosi ja alan työkokemusta tulee olla vähintään kolme vuotta.  Kokemuksesi myötä myös palvelujärjestelmä ja verkostot ovat sinulle jo tuttuja.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä sekä kehittävää työotetta. Et hätkähdä vähästä ja paineensietokykysi on hyvä. Positiivinen asenne ja hyvät yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaidot ovat tehtävässä menestymisen avaimia.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti, sairaanhoitaja).

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi ja toimintaamme yhdessä muiden esimiestemme kanssa. Käytössämme ovat kulttuuri- ja liikuntasetelit, työmatkasetelit sekä lounasetuus. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkan lisäksi maksamme palvelusvuosilisää ja muu erityisosaaminen voidaan myös huomioida palkkauksessa. Palveluesimiehen esimiehenä toimii palvelujohtaja.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanni Joutsenlahti torstaina 22.8. klo 9 – 10, perjantaina 23.8.2019 klo 9 – 10, tiistaina 27.8. klo 9 – 10 ja perjantaina 30.8. klo 9 – 10. Sannin tavoitat puhelinnumerosta 040-764 9105. Tehtävään voit hakea lähettämällä hakemuksen ja cv osoitteeseen sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi. Hakuaika päättyy 1.9.2019. Ensimmäisen kierroksen haastatteluajat ovat torstaina 5.9. ja maanantaina 9.9. Toisen kierroksen haastattelut pidetään maanantaina 16.9.

 

Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.

Tutustu meihin www.sininauhakoti.fi ja sininauhasaatio.fi.