Haemme sosiaalialan palveluohjaajaa pääkaupunkiseudulle

Toimintamme kasvaessa haemme Uudenmaan (Espoo, Helsinki ja Vantaa) Kotiin vietäviin palveluihimme sosiaalialan palveluohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
JAA

Toimintamme kasvaessa haemme pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki ja Vantaa) Kotiin vietäviin palveluihimme sosiaalialan palveluohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Meillä saat tehdä työtä, jolla merkitys:

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Kotiin vietävissä palveluissa tuemme siis asiakkaitamme arjen kysymyksissä ja asumisen onnistumisessa, yhteistyössä asukkaan ja yhteistyöverkostojen kanssa.

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on:

– kartoittaa asiakkaiden sosiaalisen tuen tarve kotikäynneillä

– ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaalialan näkökulmasta

– palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö

Etsimme tiimiimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Voit olla juuri valmistunut tai jo pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on hyvät yhteistyötaidot, se, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä.

Mitä työ vaatii:

Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä tietoa/työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan koulutusta kuten sosionomi (AMK) tai vastaava. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten tehtävään valitulta edellytämme ajokorttia.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, loistavia työkavereita, tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työ on päivätyötä.

Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antaa arkisin palveluesimies Sanna Jokinen, puh. 0400 121 105 tai sähköpostilla sanna.jokinen@sininauhakoti.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 28.4.2019 mennessä osoitteeseen: sanna.jokinen@sininauhakoti.fi.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten laitahan hakemusta tulemaan, jos kiinnostuit!

 

 

Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.