Haemme Turkuun sosiaalialan palveluohjaajaa!

JAA

Haemme Turkuun Kotiin vietäviin palveluihimme

SOSIAALIALAN PALVELUOHJAAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista turkulaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on

  • kartoittaa asiakkaiden sosiaalisen tuen tarve kotikäynneillä
  • ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaalialan näkökulmasta
  • palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö
  • osallistua kaikkiin kotiin vietävien palveluiden toimintaan ja kehittää sitä työryhmän jäsenenä.

 Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti.  Lisäksi tarvitaan innovatiivisuutta. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan koulutusta kuten sosionomi (AMK) tai vastaava. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

 Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työ on päivätyötä. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus tehtävään on palkkaryhmän G23 mukaan. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antaa palveluvastaava Sanna Hakaheimo, puh. 040 4863 151 sähköposti sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi.

 Tehtävää voit hakea 26.8.2018 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.