Haemme yökyöpeliä Sahapuiston asumispalveluyksikkömme yövalvojan tehtävään!

JAA

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävä on kodin ja tuen tarjoaminen asunnottomille ja päihde- ja mielenterveysongelmista kärsiville sekä näiden ihmisten oikeuksien puolustaminen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy:n asumispalveluyksikössä tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Etsimme Vantaalla sijaitsevaan Sahapuiston asumispalveluyksikköömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

YÖVALVOJAA

Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa vankka työkokemus päihde- ja mielenterveys asiakkaista.

Arvostamme kokemuksen tuomaa varmuutta työotteeseen. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus esim. lähihoitaja sekä B-ajokortti.

Odotamme, että olet elämänmyönteistä ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka  osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Olet hyvä lukemaan ihmisiä ja luomaan luottamuksellisen suhteen asiakkaisiin. Lisäksi tarvitaan aloitteellisuutta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja.  Koska kyseessä on yötyö, olethan luonteeltasi yökyöpeli.  Eduksesi katsomme hygieniapassin.


Yövalvojan työtehtäviä

  • Läsnäolo asukkaille kriisitilanteissa, henkisen tuen antaminen.
  • Asukkaiden arjen ja vuorokausirytmin tukeminen
  • Ympäristötyö
  • Yksin työskentely
  • Asumisyksiköiden sääntöjen noudattamisen valvominen
  • Palohälytykset ja niiden vaatimat toimenpiteet sekä dokumentointi
  • Turvata asumisyksikön yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin

Mitä me tarjoamme

Työsuhteen alussa koti-yksikkösi on Sahapuiston asumispalveluyksikkö. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit ja työmatkaetu. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G18C. Työsuhde on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoa Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 09-16 välillä Joonas Tanninen puh. 040 6207786 tai joonas.tanninen@sininauhakoti.fi.  Hae tehtävään ennemmin kuin myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään 20.1.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tehtävään voit hakea tämän sähköisen linkin kautta.