Haussa asumisohjaaja Turkuun!

Vakiduunia tarjolla: haemme kasvavaan toimintaan kotiin vietäviin palveluihimme Turkuun ASUMISOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
JAA

Haemme kasvavaan toimintaan kotiin vietäviin palveluihimme Turkuun  ASUMISOHJAAJAA  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista turkulaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Meillä saat tehdä työtä, jolla on merkitys:

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi on kartoittaa asiakkaan sosiaalisen tuen tarvetta sekä ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa. Ohjaat asiakasta hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja teet tiivistä yhteistyötä verkostojen kanssa. Työ on liikkuvaa ja perustuu kotikäynteihin eli työtä tehdään pääosin asiakkaiden kodeissa.

Mitä toivomme sinulta:

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Mitä työ vaatii:

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta (esim. lähihoitaja). Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaukset.

Mitä työ tarjoaa?

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työ on pääsääntöisesti arkeen sijoittuvaa päivätyötä. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaryhmä on G21.

Kinnostuitko?

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 6.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lisätietoja antaa palveluvastaava Sanna Hakaheimo, puh. 040 4863 151 sähköposti sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 30.4.2019 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen: https://link.webropolsurveys.com/S/22DD3CD27C487B7F

  

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.

www. sininauhasaatio.fi

www.sininauhakoti.fi