Haussa asumisohjaaja yksikköömme Vallilaan!

Etsimme nyt Mäkelänkadun asumispalveluyksikköömme asumisohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
JAA

Etsimme Mäkelänkadun asumispalveluyksikköömme ASUMISOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asumispalveluyksiköiden palvelut ovat tarkoitettu pääosin helsinkiläisille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia haasteita. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan avustuksella vahvistaen. Yksiköt toimivat Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus!

Asumisohjaajan työssä asiakkaille annetaan yksilöllistä tukea palveluohjauksellisella työotteella, arjen ja elämänhallinnan taitoja vahvistaen.

Millaista kokemusta sinulta odotamme:

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä ja että Asunto ensin -periaate on sinulle tuttu. Haussa on elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä ja ymmärrät asiakaskuntamme arjen haasteita. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Mitä me tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuorot) arkena ja viikonloppuisin. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian lisää!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja ja hakemukset ansioluetteloineen: Piia Kotoaro piia.kotoaro@sininauhakoti.fi tai Johanna Helander johanna.helander@sininauhakoti.fi

Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Asumisohjaaja”. Hakuaika päättyy 28.4.2019. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.