Haussa sairaanhoitaja asumispalveluyksikköömme Töölöön

Etsimme nyt Töölön asumispalveluyksikköömme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
JAA

Etsimme nyt Töölön asumispalveluyksikköömme

SAIRAANHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Töölössä sijaitsevan asumispalveluyksikkö Ruusulankatu 10:n asunnot on tarkoitettu pääosin helsinkiläisille nuorille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen Ruusulankadulla on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Ruusulankatu toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen, tuki ja ohjaus arjen ja elämänhallinnassa, verkostoyhteistyö sekä korvaushoidon toteuttaminen. Pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Millaista kokemusta sinulta odotamme

Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Toivomme, että sinulla on kokemusta moniammatillisesta yhteisötyöstä. Arvostamme kokemusta päihdehuollon terveysneuvonnasta ja korvaushoidosta. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään pääsääntöisesti virastoaikaan, mutta myös ilta- ja viikonlopputyö kuuluu työn kuvaan. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian lisää!

Lisätietoja ja hakemukset  mija.alho@sininauhakoti.fi . Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Sairaanhoitaja, Ruusulankatu”. Hakuaika päättyy 18.3 tai sopivan henkilön löytyessä jo aiemmin.

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy tarjoaa tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen sekä tarjoaa ja kehittää päihde- ja mielenterveysehtoisia palveluja asiakaskuntansa hyväksi. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.