Haussa yövalvoja ensisuojaan (Kerava)

JAA

Etsimme nyt Vuorelan asumispalveluyksiköön Keravalle

YÖVALVOJAA ENSISUOJAAN

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.7.2019 saakka ja mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevana tämän jälkeen.

Ensisuojan toiminta on Vuorelassa vasta käynnistymässä. Vuorelan ensisuoja on tarkoitettu väliaikaiseksi selviämis- ja majoituspaikaksi keravalaisille asunnottomille, joilla on usein taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia. Ensisuojan toiminta Vuorelassa on käynnistymässä Asiakkaat tulevat itse ensisuojaan sen aukioloaikoina klo 21.00-08.00. Asiakkaille on tarjolla aamu- ja iltapalaa sekä mahdollisuus peseytymiseen ja pyykinpesuun.

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on tarkoitus

Yövalvojana aktivoit asiakkaita myös omaehtoiseen asunnon hakuun, palveluiden hakemiseen sekä erilaisiin itsehoito- ja vertaistukiryhmiin sekä turvaat yksikössä yörauhaa.

Millaista kokemusta sinulta odotamme

Toivomme, että sinulla on kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä sekä Asunto ensin -periaate on tuttu. Olet elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka osaa kuunnella ja kuulla toista ihmistä sekä sietää elämän keskeneräisyyttä. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä.

Mitä me tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä hyvän ja iloisen työyhteisön tuen. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 20-08 välillä arkisin ja viikonloppuisin. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G18C. Toivottavasti saamme kuulla sinusta pian lisää!

Lisätietoja ja hakemukset Hanna Hietala hanna.hietala@sininauhakoti.fi tai p.0400 947 730

Kirjoitathan sähköpostisi otsikkokenttään ”Yövalvoja”.  Hakuaika päättyy 2.5.2019.

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävänä on auttaa ihmisiä, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia sekä tarjota tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 80 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.