Joulu jokaiselle - yhteiset ateriat ja jouluhetket ovat tärkeitä asukkaille kuin henkilökunnallekin

Yhteiset perinteet, kuten juhla-ateriat ja jouluhetket ovat tärkeitä niin asukkaillemme kuin henkilökunnallekin.
JAA

Asumisyksiköissämme ja päiväkeskuksissamme on joulukuun aikana vietetty spesiaaleja päiviä: ruokailtu hyvin, hiljennytty hartauksiin, laulettu tuttuja lauluja ja rakennettu joulumieltä yhdessä. Tänään Ruusulankadun asumispalveluyksikkö kokoontui syömään yhdessä. Henkilökunta oli koristellut asukkaiden kanssa tilan tunnelmalliseksi, pöydät olivat kauniisti katettu ja musiikkikin soi. Oman talomme asukas bändeineen kohotti tunnelman kattoon.

Samanlaisia, tärkeitä ja perinteisiksi käyneitä hetkiä on vietetty kaikissa asumisyksiköissämme: Mutterimajalla, Myrrissä ja Sahapuistossa – Pessin asukkaat kokoontuvat yhteen jouluaattona. Myös päiväkeskuksen kävijöille on tarjottu jouluaterioita ja yhteisiä lauluhetkiä. Joulu kuuluu jokaiselle!

Kauniit kattaukset ja jouluisin koristein somistautunut henkilökunta ottivat asukkaat vastaan.
Paikalla ehti piipahtaa myös hallituksemme puheenjohtaja Marianne Heikkilä, joka kaappasi halaukseensa Sininauha Oy:n myynti- ja markkinointijohtajan Maritta Matintalon sekä talomme pitkäaikaisen asukkaamme.
Yhteinen jouluateria on vuotuinen, tärkeä perinne.

”Joulun sanoma toteutuu siinä, miten kohtaamme ja kohtelemme toisia ihmisiä”, kiteytti Ruusulankadun tilaisuuden avannut pastori Pasi Marttinen. Ja hyviin kohtaamisiin me nimenomaan uskomme.

Näissä fiiliksissa on hyvä kulkea kohti uutta vuotta.