Keikkatyöntekijä Kotiin vietäviin palveluihin (Turku)

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille keikkalaiseksi ASUMISOHJAAJAN tehtävään Turkuun! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla.

Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.
Työ on itsenäistä ja sijoittuu arkisin klo 8.00-16.00 välille.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Tehtävä soveltuu myös sosionomi- tai lähihoitajaopiskelijalle, jolla on opinnot loppusuoralla sekä mahdollisuus työskennellä arkipäivisin. Työ on liikkuvaa, joten tehtävässä ajokortti ja oma auto on välttämätön. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Arkityön
  • Hyvä mahdollisuus kartuttaa omaa osaamista vaativalla kentällä

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä hakemuslomake tästä.
Tehtävästä lisätietoa antaa yksikönpäällikkö Maija Rosten, maija.rosten@sininauhakoti.fi, p.044 731 0507. Tarvetta keikkalaisille on jatkuvasti, joten anna kuulua itsestäsi!