Kesä ja pihajuhlat kuuluvat yhteen!

Asumispalveluyksikkö Myrrin perinteiset kesäjuhlat kokoavat paikalle myös naapurissa sijaitsevan päiväkodin lapset perheineen.
JAA

Kesä ja pihajuhlat kuuluvat totta tosiaan yhteen. Jokaisessa yksikössämme vietämme kesäisiä juhlia grillauksen, kivan ohjelman ja yhdessäolon merkeissä. Asukkaat ovat mukana suunnittelemassa juhlista oman näköisiään, niinpä juhlien teemat saattavat vaihdella aina pienistä rock-konserteista rauhallisiin illanviettoihin.

Asumisyksikkömme Myrri Myyrmäessä sijaitsee aivan päiväkodin naapurissa. Joka kesä myrriläiset järjestävät kesäjuhlat, joihin päiväkodin lapset perheineen kutsutaan kunniavieraina. Tänä vuonna lapsia viihdytti kovasti odotettu Taikuri Luttinen, joka saikin yleisön suorastaan villeiksi. Ailahtelevan sään vuoksi itse taikashow oli tänän vuonna sisätiloissa, mutta sade taukosi juuri sopivasti juhlien ajaksi ja juhlakansa sai nauttia mukavasta tunnelmasta myös pihalla. Monta nimmaria ja yläläpyä sai Luttinen heittää taikashown päätteeksi.

Kaksi jättimäistä lettutaikinasammiota muuttui kymmeniksi maukkaiksi muurinpohjaletuiksi, kun työvalmentajamme Aki ja Sami pääsivät hommiin.

 

Asumisyksikön asukkaille juhlat ovat myös tärkeä perinne. Piha siivotaan ja siistitään huolella, herkkuja haetaan ja ruokia valmistellaan. Lasten riemun näkeminen merkitsee koko yhteisölle paljon. Tällä kertaa vetonaulaksi lupautuneen Taikuri Luttisen temput puhuttivat vielä pitkään ja varsinaisen esityksen päätteeksi asukkaat saivat vielä muutamat korttitemput pähkäiltäväkseen.

Naapurustotyön tunnuslause on ”tuttuus luo turvallisuutta” ja hyvän yhteisön voima näytti näissäkin juhlissa taas parhaat puolensa. Kiitos hyville naapureille vierailusta, Lastentaikuri Taikuri Luttinen hienosta showsta & Myrrin henkilöstölle, työvalmentajille sekä vapareille kiitos letuista ja makkaroista ja muista herkuista!

Lapset sekä aikuiset viihtyivät taikashowssa ja epäilemättä ohjelmassa nähtyjä temppuja harjoitellaan lasten kotona ja päiväkodin leikeissä vielä pitkään!

Kuvat ja teksti: Sari Saaristo