Ohjaajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Turkuun

JAA

Sininauha Oy on erilaisiin asumisen tarpeisiin keskittynyt tuetun asumisen ammattilainen. Sininauha Oy:n perustehtävänä on auttaa ihmisiä, joilla on päihde- ja mielenterveysongelmia sekä tarjota tukea asunnottomille ja asunnottomuuden uhkaamille ihmisille avustaen heitä pääsemään omaan kotiin ja saamaan tarvitsemansa tuen. Sininauha Oy:ssä työskentelee noin 90 työntekijää, pääasiassa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Sininauha Oy kuuluu Sininauhasäätiö-konserniin.

Haemme nyt kasvavaan toimintaamme Turkuun ASUMISOHJAAJIA uuteen perustettavaan yksikköön.

Tarjoamme tuettua asumista Turun alueen pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat

Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asukkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Ohjaat asiakasta hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja teet tiivistä yhteistyötä verkostojen kanssa. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa ja työvuoroja on myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä. Lisäksi pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Asumisohjaajan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja.

Tarjoamme sinulle

  • Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Saat olla mukana käynnistämässä uutta yksikköä ja kehittämässä sen toimintaa yhdessä työryhmän kanssa.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaryhmä asumisohjaajan tehtävässä on G21.

Heräsikö kiinnostuksesi

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sanna Hakaheimo 4.12. klo 12 – 16 ja 11.12. klo 12 – 16. Sannan tavoitat joko puhelimitse 040 4863 151 tai sähköpostilla: sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää voit hakea 15.12.2019 mennessä lähettämällä hakemuksen ja cv sähköpostitse: sanna.hakaheimo@sininauhakoti.fi. Lisätietoja Sininauha Oy:n toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.sininauhakoti.fi.