REKRY: Palveluohjaaja vakituiseen työsuhteeseen (Tuusula)

JAA

PALVELUOHJAAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt Tuusulan Kotiin vietäviin palveluihimme palveluohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta suunnitelmaan perustuen. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Pääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä. Työ voi sisältää myös työskentelyä Keski-Uudenmaan asumisyksiköissä.

Mitä me odotamme:

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus, palveluohjauksen osaaminen sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan AMK-koulutusta. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Pääasiallisesti arkeen klo 7-18 välille sijoittuvan päivätyön.
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G23.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä saat yksikönpäällikkö Annika Lappalaiselta puhelinnumerosta 0400 947730 tai sähköpostilla annika.lappalainen@sininauhakoti.fi

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään voit hakea 15.7.2020 mennessä lähettämällä CV:n ja hakemuksen osoitteeseen annika.lappalainen@sininauhakoti.fi