REKRY: Asumisohjaaja kotiin vietäviin palveluihin Keski-Uusimaa

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille ASUMISOHJAAJAN tehtävään Keski-Uudenmaan kotiin vietävissä palveluissa jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Työskentely kotiin vietävissä palveluissa on itsenäistä. Tukenasi sinulla on kuitenkin työpari ja erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Päivät harvemmin toistavat itseään, työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, joka voidaan asiakkaiden tarpeiden mukaan toteuttaa arkisin klo 8–18 välillä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Kajander, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta satu.kajander@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 040 7460547.

Tehtävään voit hakea 14.8.2022 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Sopivan hakijan löytyessä paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä.

Anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!