REKRY: Asumisohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen Ruusulankadulle

JAA

Haemme nyt asumisohjaajaa RUUSULANKADULLE määräaikaiseen työsuhteeseen

Yksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksikkö toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asiakkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Ohjaat asiakasta hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja teet tiivistä yhteistyötä verkostojen kanssa. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa ja työvuoroja on myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä. Lisäksi pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Asumisohjaajan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja.

Tarjoamme sinulle:

  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on työmatkasetelit ja lounasetuus.

Työsuhde on määräaikainen 31.8.2021 asti. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa simo.malm@sininauhakoti.fi

Tehtävää voit hakea 22.9.2020 mennessä lähettämällä CV:n ja hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen simo.malm@sininauhakoti.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian.