REKRY: Asumisohjaaja määräaikaiseen työsuhteeseen

JAA

Haemme nyt asumisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Helsingissä sijaitsevan asumispalveluyksikkö Pessin asunnot on tarkoitettu helsinkiläisille aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen Pessissä on tuettua asumista, arjen ja elämänhallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Asumispalveluyksikkö Pessi toimii Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asiakkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Ohjaat asiakasta hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja teet tiivistä yhteistyötä verkostojen kanssa. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa ja työvuoroja on myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä. Lisäksi pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Asumisohjaajan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja.

Tarjoamme sinulle:

  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Työsuhde on määräaikainen 30.6.2022 asti. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Paula Ahonen: paula.ahonen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 1.3.2020 mennessä lähettämällä CV:n ja hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen paula.ahonen@sininauhakoti.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan 2.3. tai sopimuksen mukaan.