REKRY: Asumisohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Helsinki

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille Asumisohjaajan vakituiseen tehtävään Ruusulankadun asumispalveluyksikköön jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokeneiden ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut, sekä säännöllistä työnohjausta.

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka G21 (lähtötaso ilman lisiä 2311,27 €).

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Paula Ahonen, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta paula.ahonen@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 0504094020. Tehtävään voit hakea 31.5. asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien! Toivottu aloitusaika 26.6. mennessä tai sopimuksen mukaan.