REKRY: Asumisohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Helsinki

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille toistaiseksi voimassa olevaan ASUMISOHJAAJAN tehtävään jo tänään! Haettavan asumisohjaajan työtehtäviin kuuluu asumispalveluyksikkö Pessin sisällä toimivan Somix-yhteisön asukkaiden omaohjaajana toimiminen. Omaohjaajana tuet, ohjaat ja autat asukasta arjessa ja elämänhallinnassa sekä toimit tärkeänä linkkinä erilaisiin tukipalveluihin, kuten kotihoitoon, ateriapalveluun ja siivouspalveluihin. Asukasmäärän kasvaessa haemme kaksi uutta ohjaajaa Somix-palveluun.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka g21 (taulukkopalkka ilman kokemuslisiä 2311,27 euroa). Toivomme sinun aloittavana 1.12.22 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 42 Tiimiesihenkilö Lauri Mattila (0466027105, lauri.mattila@sininauhakoti.fi) ja viikolla 43 Yksikön päällikkö Paula Ahonen (0403578937 paula.ahonen@sininauhakoti.fi). Tehtävään voit hakea 31.10.2022 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!