REKRY: Asumisohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Kerava

JAA

Yksikön sairaanhoitajamme siirtyy konsernissamme esimiestehtäviin ja haemme nyt Keski-Uudellemaalle ASUMISOHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ tapahtuu pääasiassa Vuorelan asumispalveluyksikössä Keravalla.

Vuorelan asumispalveluyksikkö Keravalla tarjoaa tuettua asumista päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä muutoin asunnottomuuden haasteen kohdanneille asiakkaille. Asumisyksikkö sijaitsee Ali-Keravalla, parin kilometrin päässä Keravan keskustasta. Vuorelan asumispalveluyksikön viihtyisässä ja luonnonläheisessä pihapiirissä on rivi- ja luhtitaloja, joissa on yhteensä 34 asuntoa. Osa asunnoista perustuu päihteettömyyteen motivoivaan työotteeseen ja osa toimii asunto ensin -periaatteella. Lisäksi Vuorelassa on tarjolla vuorokausiperusteisesti tilapäismajoitusta erilaisiin asumisen kriisitilanteisiin sekä ensisuoja keravalaisille. Asukkailla on käytössä myös yhteiset asukastilat, joissa järjestämme viikoittain asukastoimintaa.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Työ yksikössä pitää sisällään asiakkaiden ohjaamista sekä tukemista yksilöllisten palvelusuunnitelmien mukaan. Omaohjaajana vastaat myös asiakassuunnitelmien laatimisesta yhdessä asiakkaan, sekä hänen verkostonsa kanssa. Työntekijän keskeisiä tehtäviä on tukea asiakasta arjessa, asumisessa ja elämänhallinnassa. Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyöskentelyä sekä yhteisötoimintaa.

Mitä me odotamme:

Tehtävässä menestyy parhaiten joustava, itseohjautuva ja kehittämismyönteinen työntekijä. Tehtävässä tarvitaan sekä ryhmätyötaitoja että kykyä toimia itsenäisesti. Haussa on rohkea ammattilainen, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kirjaamisosaamista, palvelujärjestelmän tuntemusta, sekä kokemusta ja tuntemusta päihdetyön arjesta. Työyhteisön toiveena on saada joukkoonsa hyvä tyyppi! Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä. Toivomme, että tehtävään valittavalla henkilöllä on ajokortti.

Tarjoamme sinulle:

  • 2-vuorotyön. Työ sisältää viikonlopputyötä. Tehtävässä on myös mahdollisuus satunnaisiin yövuoroihin.
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä
  • Hyvän työyhteisön, jossa on huikea yhteishenki, tekemisen meininki ja joustavuutta. Asioista keskustellaan ja niihin voi vaikuttaa.
  • Kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuuden.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka G21.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikönpäällikkö Annika Lappalainen. Annikan tavoitat sähköpostilla annika.lappalainen@sininauhakoti.fi sekä tiimiesimies Satu Kajander. Sadun tavoitat sähköpostilla satu.kajander@sininauhakoti.fi

Tehtävään voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n.sähköpostilla annika.lappalainen@sininauhakoti.fi  Hakuaika päättyy 14.1. Haastattelut käynnistetään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.