REKRY: Asumisohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Vantaa

JAA

Haemme nyt asumisohjaajaa SAHAPUISTON asumisyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asuminen on tuettua asumista, arjen ja elämän hallintaa henkilökunnan tuella vahvistaen. Yksikkö toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Asumisohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Asumisohjaajana toimit sinulle nimettyjen asiakkaiden omaohjaajana. Tarjoat asiakkaille tukea yksilöllisesti palveluohjauksellisella työotteella, tukien arjessa ja elämänhallinnassa. Ohjaat asiakasta hänen tarvitsemiensa palveluiden piiriin ja teet tiivistä yhteistyötä verkostojen kanssa. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa ja työvuoroja on myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä. Lisäksi pääset osallistumaan koko yksikön toimintaan ja kehittämään sitä työryhmän jäsenenä.

Mitä me odotamme:

Etsimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Työssä eduksi on innovatiivisuus ja hyvät yhteistyötaidot. Asumisohjaajan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään sosiaali- ja terveysalan koulutusta esim. lähihoitaja.

Tarjoamme sinulle:

  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Käytössämme on työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Juuso Junttila, hänen sähköpostiosoitteensa on juuso.junttila@sininauhakoti.fi ja puhelinnumeronsa 050 4012 444.

Tehtävää voit hakea 30.1.2021 mennessä täyttämällä sähköisen hakemuksen tästä.Toivomme sinun aloittavan 14.2.2021 tai sopimuksen mukaan.