REKRY: Asumisvalmentaja/palveluohjaaja vakituiseen työsuhteeseen Espoo

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille pääkaupunkiseudun kotiin vietäviin palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan ASUMISVALMENTAJAN/PALVELUOHJAAJAN tehtävään Espooseen! Tuotamme pääkaupunkiseudun kotiin vietäviä palveluita myös Helsingissä ja Vantalla, joten työtehtäviä voi olla myös edellä mainituissa kaupungeissa. Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Tuet asiakasta raha-asioiden hoitamisessa sekä muissa arjen ja asumisen sujuvuuteen vaikuttavissa asioissa asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Toimimme Espoossa osana Essi-Allianssia, joka on kaupungin ja eri palveluntuottajien yhteistyömalli runsaasti palveluita käyttävälle asiakasryhmälle.

Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet. Työ on itsenäistä ja voit itse suunnitella työviikon asiakaskäynnit sekä verkostotapaamiset. Kannustamme vahvasti työntekijöitämme itsensä kehittämiseen sekä tarjoamme mahdollisuuden urapolulle.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, kuten sosionomin tutkinto. Työ on liikkuvaa, joten tehtävässä ajokortti on välttämätön. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, sekä katsomme eduksi kulttuurisensitiivisen osaamisen. Työpäivät on mahdollista aloittaa, joko Espoosta tai Helsingistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Arkityön
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toivomme sinun aloittavan 20.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkka on 2453,73€- 2783,88€, riippuen työhön liittyvästä kokemuksesta

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme! Hae tehtävään täyttämällä hakemuslomake tästä.

Tehtävästä lisätietoa antaa yksikönpäällikkö Elli Peltola elli.peltola@sininauhakoti.fi tai 040 0121 105 sekä tiimiesihenkilö Anu Mayer anu.mayer@sininauhakoti.fi tai 046 6010 105. Tehtävään voit hakea 12.2.2023 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!