REKRY: Asumisvalmentaja vakituiseen työsuhteeseen Vantaa

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille pääkaupunkiseudun kotiin vietäviin palveluihin ASUMISVALMENTAJAN/OHJAAJAN tehtävään Vantaalle! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla.

Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet. Työ on itsenäistä, joka tuo mukanaan vapauden suunnitella työviikon käynnit itselle parhaalta tuntuvalla tavalla. Kannustamme vahvasti työntekijöitämme itsensä kehittämiseen sekä tarjoamme mahdollisuuden urapolulle.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Työ on liikkuvaa, joten tehtävässä ajokortti on välttämätön. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, sekä katsomme eduksi kulttuurisensitiivisen osaamisen.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Arkityön
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toivomme sinun aloittavan 9.5 tai sopimuksen mukaan.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme! Hae tehtävään täyttämällä hakemuslomake tästä. Tehtävästä lisätietoa antaa yksikönpäällikkö Elli Peltola elli.peltola@sininauhakoti.fi tai 040 0121 105. Tehtävään voit hakea 30.4.2022 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!