REKRY: Kaksi asumisohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinki

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä merkityksellistä työtä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa? Onko arvojesi mukaista työskennellä asunto ensin-periaatteen mukaisesti haittoja vähentävällä sekä kuntouttavalla työotteella?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille ASUMISOHJAAJAN tehtävään Asumispalveluyksikkö Pessiin Helsinkiin Vallilaan jo tänään! Pessissä vapautuu kaksi asumisohjaajan paikkaa kahden ohjaajan siirtyessä yksikön sisällä toisiin tehtäviin.

Sininauha Oy:ssä toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaluokka g21 (taulukkopalkka ilman kokemuslisiä 2311,27 euroa).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Ahonen, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta paula.ahonen@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 040-3578937. Tehtävään voit hakea 30.11. asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, joten annathan kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien! Tehtävään valituilla aloitus joulukuussa sopimuksen mukaan.