REKRY: Kaksi asumisohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Tuusula

JAA

Asumispalveluyksikkö Mutterimajan toiminnan muutoksen myötä vahvistamme henkilökuntavahvuuttamme. Tule kehittämään kanssamme uutta toimintaa!

Haemme nyt Tuusulaan Mutterimajan asumispalveluyksikköön kahta asumisohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asumispalveluyksikön palvelut ovat tarkoitettu aikuisille, joilla on taustallaan päihde- ja/tai mielenterveysongelmia ja asumiseen liittyviä pitkäaikaisia pulmia. Asumispalveluyksikkö tarjoaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista 23 asukkaalle ja toimii Asunto ensin -periaatteella. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Työ yksikössä pitää sisällään asiakkaiden ohjaamista sekä tukemista yksilöllisten palvelusuunnitelmien mukaan. Omaohjaajana vastaat myös asiakassuunnitelmien laatimisesta yhdessä asiakkaan, sekä hänen verkostonsa kanssa. Työntekijän keskeisiä tehtäviä on tukea asiakasta arjessa, asumisessa ja elämänhallinnassa. Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyöskentelyä sekä yhteisötoimintaa.

Mitä odotamme sinulta:

Tehtävässä menestyy parhaiten joustava, työtä pelkäämätön ja kehittämismyönteinen työntekijä. Tehtävässä tarvitaan sekä ryhmätyötaitoja että kykyä toimia itsenäisesti. Haussa on rohkea sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, joka ei pelkää tarttua haasteisiin ja arvostaa monipuolista työnkuvaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kirjaamisosaamista, palvelujärjestelmän tuntemusta, sekä kokemusta ja tuntemusta päihdetyön arjesta. Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveyden- tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 ja 559/1994) mukaista pätevyyttä

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Kaksivuorotyön, joka sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Mahdollisuus tehdä satunnaisia yövuoroja.
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus.

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 10.1.22 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Annika Lappalainen, annika.lappalainen@sininauhakoti.fi.

Tehtävää voit hakea 26.12.2021 mennessä lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen annika.lappalainen@sininauhakoti.fi. Kirjoitathan sähköpostin otsikkokenttään ”asumisohjaaja Mutterimaja”. Aloitamme haastattelut hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä!