REKRY: Kaksi sosiaalialan ohjaajaa (Keski-Uusimaa)

JAA

KAHTA SOSIAALIALAN OHJAAJAA TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

Haemme nyt Keski-Uudellemaalle Kotiin vietäviin palveluihimme sekä Vuorelan asumispalveluyksikköön Ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keski-Uusimaalla Sininauha oy tarjoaa tuettua päihteetöntä sekä asunto ensin- periaatteen mukaista tuettua asumista kahdessa asumispalveluyksikössä, kotiin vietäviä palveluita, tilapäismajoitusta sekä keravalaisille kohdennettuja ensisuojapalveluita.

Ohjaajana kotiin vietävissä palveluissa keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö. Työ on pääasiallisesti arkeen klo 7-18 välille sijoittuvaa päivätyötä. Työtä tehdään pääosin Tuusulan alueella asiakkaiden kotona ja työpisteesi sijaitsee Tuusulan Mutterimajalla. Työ voi sisältää myös työskentelyä Keski-Uudenmaan asumisyksiköissä.

Ohjaajana Vuorelan asumispalveluyksikössä keskeisiä tehtäviäsi ovat:

Asumisohjaajan työ yksikössä pitää sisällään asiakkaiden ohjaamista sekä tukemista yksilöllisten palvelusuunnitelmien mukaan. Omaohjaajana vastaat myös asiakassuunnitelmien laatimisesta yhdessä asiakkaan, sekä mahdollisesti hänen verkostonsa kanssa. Asumisohjaajan tehtävänä on kannustaa sekä tarpeen mukaan avustaa asiakasta huolehtimaan arjestaan ja hyvinvoinnistaan, opastaa käyttämään kodin ulkopuolisia palveluja sekä etsimään mielekästä tekemistä arkeen. Asukkaat saavat asumisohjaajalta tarpeen mukaan apua myös kodinhuoltoon liittyvissä asioissa. Työhön sisältyy yksilö-, työpari- ja verkostotyöskentelyä sekä asukastoimintaa, sekä asumisyksikön arkeen liittyviä työtehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä, joka sisältää viikonlopputöitä ja voi sisältää satunnaisesti yövuoroja.

Mitä me odotamme:

Etsimme kivaan ja motivoituneeseen työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan koulutusta. Edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus. Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaryhmä tehtävissä on G21.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Lisätietoja Vuorelan asumispalveluyksikön ohjaajan tehtävästä saat yksikönpäällikkö Annika Lappalaiselta. Annikan puhelinnumero on 0400947730 ja sähköpostiosoite annika.lappalainen@sininauhakoti.fi

Kotiin vietävien palveluiden ohjaajan tehtävästä lisätietoja saat tiimin esimieheltä Johanna Karvoselta puhelinnumerosta 040 547 4105 tai sähköpostista johanna.karvonen@sininauhakoti.fi

Toivomme Sinun aloittavan 1.11 tai sopimuksen mukaan. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutetaan 5-7.10. ja toisen kierroksen haastattelut 8.10.2020. Tehtävään voit hakea 4.10.2020 mennessä lähettämällä CV:n ja hakemuksen osoitteeseen annika.lappalainen@sininauhakoti.fi. Merkitse hakemukseesi kumpaa tehtävää haet.