REKRY: Kesätyöntekijä asumisohjaajan sekä yöohjaajan tehtävään Tuusula/Kerava

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä kesätyötä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko kesätyössäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille ASUMISOHJAAJAN/YÖOHJAAJAN kesäsijaisen tehtävään jo tänään, haemme viittä asumisohjaaja sekä kahta yöohjaajaa! Tehtävät sijaitsevat Vuorelan sekä Mutterimajan asumisyksiköissä. Yksiköiden profiilin pääset tutustumaan tästä: https://www.sininauhakoti.fi/asumisyksikot-ja-asunnot/vuorela-kerava/ sekä https://www.sininauhakoti.fi/asumisyksikot-ja-asunnot/mutterimaja-tuusula/.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Yöohjaajien tehtäviin kuuluu asukkaiden elämänhallintaa ja vuorokausirytmiä työparin kanssa. Olet tukena elämän kriisitilanteissa läsnä olemalla sekä turvaat yksikössä yörauhaa ennakoimalla ja tarvittaessa puuttumalla häiriötilanteisiin. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 21 – 08 välillä arkisin ja viikonloppuisin.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä, mutta emme sitä edellytä. Tarjoamme myös mahdollisuuden AMK-tasoisille opiskelijoille suorittaa palkallinen harjoittelu kesätyönä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kesätyön missä pääset tutustumaan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Työyhteisön, jossa erilaisia osaamispohjia arvostetaan
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kartuttaa kokemusta asunnottomuustyöstä sekä päihde- ja mielenterveystyöstä
  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja tai yötyön, jos haet yöohjaajan tehtävään
  • Lounasetuuden

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ sijoittuu ajalle 1.6 – 31.8.2023 mahdollisuuksien mukaan.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Ella Hukka, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta ella.hukka@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 040 547 4105 sekä Satu Kajander, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta satu.kajander@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 040 746 0547. Tehtävään voit hakea 31.3. asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!