REKRY: Kesätyöntekijä asumisohjaajan tehtävään Helsinki

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä kesätyötä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko kesätyössäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille ASUMISOHJAAJAN kesäsijaisen tehtävään jo tänään, haemme kahta asumisohjaaja! Yksikön profiilin pääset tutustumaan tästä: https://www.sininauhakoti.fi/asumisyksikot-ja-asunnot/ruusulankatu-helsinki/.

Sininauha Oy:ssa toimitaan Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Meillä pääset kohtaamaan ihmisiä eri elämäntilanteissa ja auttamaan heitä monilla elämänhallinnan osa-alueilla. Kuljemme asiakkaiden rinnalla valmentavalla, tavoitteellisella ja haittoja vähentävällä työotteella, jossa kohdataan ihminen sellaisena kuin hän on, ilman mitään ennakkoluuloja.

Työssäsi tarvitset taitoa kuunnella, kommunikoida ja toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tukenasi sinulla on erittäin osaava moniammatillinen tiimi. Työnkuva on monipuolinen ja pääset auttamaan ihmisiä useilla osa-alueilla. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet.

Paikkaan vaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai opiskelija, jolla on suoritettu 2/3 opinnoista. Sosiaali- ja terveysalan AMK-tasoiset opiskelijat myös tervetulleita!

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Kesätyön missä pääset tutustumaan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Työyhteisön, jossa tuoretta tietoa koulusta arvostetaan
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kartuttaa kokemusta asunnottomuustyöstä sekä päihde- ja mielenterveystyöstä
  • 2-vuorotyön, joka sisältää viikonloppuja
  • Lounasetuuden

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ sijoittuu ajalle 1.6 – 31.8.2023 mahdollisuuksien mukaan.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Ahonen, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta paula.ahonen@sininauhakoti.fi tai puhelimella numerosta 050 409 4020. Tehtävään voit hakea 31.3 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!