REKRY: Kesätyöntekijä päihdepalveluihin Helsinki

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille kesätöihin PÄIHDEPALVELUIDEN HOITAJAN tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha OY tarjoaa asiakkaille kotiin vietävää katkaisu- ja avohoitoa sekä opioidiriippuvaisten korvaushoitoa. Katkaisuhoito on muutamasta päivästä viikkoon kestävä intensiivinen päihdekatko, jota räätälöidään luottamuksellisesti ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Avohoidossa tarjotaan suunnitelmallista sekä tavoitteellista päihdekuntoutusta kotoa käsin. Jaksojen kesto on yleensä 6-12 viikkoa. Korvaushoitoa toteutetaan Ruusulankadun pienellä klinikalla, jossa asiakasihmiset kohdataan yksilö- ja yhteisöhoidon menetelmin.

Päihdepalveluiden kesätyöntekijänä pääset kohtaamaan ihmiset heidän elämänsä kääntöpisteessä, joten luottamuksen saaminen ja ihmisen lukeminen, jotta voit tarjota heille heidän tarvitsemaansa tukea, on erityisen tärkeässä roolissa. Haittoja vähentävän työotteen osaaminen on eduksesi.

Työhön vaaditaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten lähihoitajan tutkinto. Tehtävässä tarvitset myös voimassa olevat lääkeluvat sekä ajokortin. Arvostamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Näköalapaikan moderniin asunnottomuustyöhön
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön
  • Työtiimin, jossa kaveria ei jätetä ja toista autetaan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi, työtäsi ja tiimiä
  • Aamu painotteinen työ, joka sisältää viikonloppuja
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde sijoittuu kesä-elokuun välille ja on sovittavissa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen lomake tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mija Alho, hänet tavoitat sähköpostilla mija.alho@sininauhakoti.fi. Tehtävään voit hakea 3.5 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!