REKRY ON AUKI!

Etsimme uusia tekijöitä kasvavaan perheeseemme. Katso alta Sininauhasäätiö-konsernin avoimet paikat ja hae meille jo tänään!
JAA

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitys?

Kiinnostaako työ Sininauhasäätiökonsernissa? Olemme yleishyödyllinen organisaatio, jossa saa tehdä merkityksellistä työtä: työllä on laaja yhteiskunnallinen vaikuttavuus sekä yksilöiden että koko yhteiskunnan näkökulmasta.

Konsernissamme työskentelee  hyvin koulutettu, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö. Työntekijämme haluavat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Arvostamme myös kokemusasiantuntijuutta ja vertaistyöntekijöitä.

Johtamista, kehittämistä ja jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat henkilöstöpoliittiset periaatteet. Painotamme työhyvinvointia, ammatillisuutta ja työssä kehittymistä. Hyvä yhteistyö ja tiedonkulku sekä työoloista, turvallisuudesta ja työilmapiiristä huolehtiminen ovat jokaisen konsernin työntekijän asia.

 

Sininauhasäätiön avoimet työpaikat:

SIIVOJA, ASUMISPALVELUYKSIKÖT, HELSINKI

Etsimme Helsingin asumispalveluyksiköihin siivoojaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa täältä.

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ, TUKI JA TAVOITTAMINEN-HANKE

Etsimme Tuki ja tavoittaminen- hankkeeseen projetityöntekijää tämän vuoden loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa täällä

OHJAAJIA (2), PÄIVÄKESKUS ILLUSIA, HELSINKI

Etsimme Helsingin Vallilaan päiväkeskus Illusiaan ohjaajia määräaikaisiin sijaisuuksiin. Lue lisää tehtävistä ja hae paikkaa 24.1. mennessä täällä.

 

Sininauha Oy:n avoimet työpaikat:

ASUMISOHJAAJA, VUORELA, KERAVA

Etsimme Vuorelan asumispalveluyksikköön asumisohajaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lue lisää ja hae tehtävää 27.1. menneessä täältä!

ASUMISOHJAAJA, KOTIIN VIETÄVÄT PALVELUT, TURKU
Toimintamme kasvaessa etsimme Turkuun kotiin vietäviin palveluihin asumisohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lue lisää hae paikkaa 25.1 mennessä täältä!

ASUMISOHJAAJA, SAHAPUISTO, VANTAA
Etsimme Sahapuiston asumispalveluyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen asumisohjaajaa. Käy lukemassa lisää ja hae paikkaan täältä. 

Täytä avoin hakemus

Sininauha Oy rekrytoi alan ammattilaisia sekä pidempiin että lyhyempiin työsuhteisiin. Mikäli olet kiinnostunut työmahdollisuuksista tai vaikka sijaistuksista meille, ole hyvä ja täytä avoin työhakemus: Avoin työhakemus.