REKRY: Päihdepalveluiden hoitaja vakituiseen työsuhteeseen Espoo

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille toistaiseksi voimassa olevaan PÄIHDEPALVELUIDEN HOITAJAN tehtävään jo tänään! Me täällä Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä asunnottomuutta kokevien ihmisten auttamiseksi.

Sininauha OY tarjoaa asiakkaille opioidi-korvaushoitoa sekä kotiin vietävää katkaisu- ja avohoitoa. Kohtaamme asiakkaitamme yksilöllisesti haittoja vähentävällä sekä kuntouttavalla työotteella.

Avohoidossa tarjotaan suunnitelmallista sekä tavoitteellista päihdekuntoutusta kotoa käsin. Jaksojen kesto on yleensä 6–12 viikkoa ja kuntoutukset räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Katkaisuhoito kestää 1–7 vuorokautta.

Päihdepalveluiden hoitajana työn kuvaasi kuuluu katkaisu- ja avohoidon tuottaminen asiakkaille kotiin, asiakkaiden elämäntilanteen kartoittamista sekä hoitojen suunnittelua. Pääset kohtaamaan ihmiset heidän elämänsä kääntöpisteessä, joten luottamuksen saaminen ja ihmisen lukeminen, jotta voit tarjota heille heidän tarvitsemaansa tukea, on erityisen tärkeässä roolissa. Olet myös osa laajempaa päihdepalvelun tiimiä, johon kuuluu myös korvaushoito.

Työssäsi sinua auttaa elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen asenne. Työssä kohtaat paljon elämän keskeneräisyyttä, joten hyvät yhteistyötaidot sekä kyky kuunnella ja kuulla toista ihmistä auttaa sinua. Työssäsi sinua myös auttaa kokemus itsenäisestä työstä ja päihdekuntoutuksen osaaminen. Päivät harvemmin toistavat itseään ja työtä määrittelevät asiakkaidemme hetkittäinkin muuttuvat tarpeet. Työ on itsenäistä, joka tuo mukanaan vapauden suunnitella työviikon käynnit itselle parhaalta tuntuvalla tavalla.

Työt sijoittuvat pääosin Espooseen.

Tehtävään valittavalla henkilöltä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä (esim. sairaanhoitaja tai lääkeluvallinen lähihoitaja). Ajokortti on myös välttämätön työn liikkuvuuden vuoksi. Luemme eduksi mahdollisuuden oman auton käyttöön, josta maksetaan kilometrikorvaukset. Mahdollisuus myös saada työauto käyttöön.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä
  • Loistavan ja iloisen työyhteisön tuen
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Päivätyön
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Tehtävässä sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Peruspalkka on sairaanhoitajilla: 2453,73–2783,88 ja lähihoitajilla: 2311,27–2609,54, riippuen ikälisistä. Tämän lisäksi tehtävässä voidaan maksaa tehtäväkohtaista lisää erityisosaamisesta ja/tai erityisvastuusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n vaatimaa suojaa, koska siihen liittyy lähikontaktin aiheuttama tartuntariski covid-19-taudin vakaville seuraamuksille alttiille asiakkaille.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Linda Brown, hänet tavoitat sähköpostista osoitteesta linda.brown@sininauhakoti.fi.

Tehtävään voit hakea 31.1.23 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu ohi!