REKRY: Palveluohjaaja Tampereella avattavaan päihdepalveluihin

JAA

Onko sinulle tärkeää tehdä työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Haluatko olla mukana luomassa alusta asti uutta? Koetko monipuolisen työn mielekkääksi ja haluatko kehittää sosiaalityötä moniammatillisessa tiimissä? Toivotko voivasi auttaa ihmisiä, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa? Haluatko työssäsi kulkea asiakkaan rinnalla ja vastata hänen yksilöllisiin tuen tarpeisiinsa?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, hae meille toistaiseksi voimassa olevaan PÄIHDEPALVELUIDEN PALVELUOHJAAJAN tehtävään jo tänään! Me Sininauhasäätiö-konsernissa teemme työtä päihdeongelmista kärsivien ja asunnottomuutta kokeneiden ihmisten auttamiseksi.

Pääkaupunkiseudulle jo vakiintuneet päihdepalvelumme laajentavat toimintansa Tampereelle. Avattavassa avohuumehoitoyksikössä tarjotaan asiakkaille palvelua asiakaslähtöisellä otteella. Asiakkaille tarjottavat palvelut koostuvat avohuumehoidon peruspalvelusta, opioidikorvaushoidosta, intensiivisistä hoitojaksoista sekä kotiin annettavasta tuesta.

Avohuumehoidon peruspalveluun sisältyvät esimerkiksi asiakkaan tukeminen hänen tarvitsemiensa palvelujen, etuuksien ja verkostojen kanssa sekä päihde- ja mielenterveyshäiriöiden psykososiaalinen tuki ja vahva kuntouttava työote. Psykososiaalista hoitoa järjestetään asiakkaille omaohjaaja- ja ryhmämuotoisten keskustelujen kautta sekä yhteisömuotoisen toiminnan kautta. Koska toiminto on starttaava, työ sisältää alussa vahvasti jalkautuvaa markkinointia mahdollisille asiakkaille siellä missä asiakkaat ovat sekä klinikan toimintamallien kehittämistä ja vakiinnuttamista. Kohtaamme aina asiakkaitamme yksilöllisesti haittoja vähentävällä sekä kuntouttavalla työotteella.

Päihdepalvelujen palveluohjaajan tehtävässä työn kuvaasi kuuluu vastata avattavan yksikön sosiaaliohjauksesta- ja neuvonnasta sekä toimintojen kehittäminen yhdessä yksikönpäällikön ja muun työryhmän kanssa. Luot ja vakiinnutat yksikön toimintamallit työryhmän ja päällikön kanssa, ja tuot oman asiantuntemuksesi yksikön asiakkaiden ja muun henkilöstön käyttöön.

Asiakkaiden elämäntilanteen kartoittaminen sekä hoitojen suunnittelu on keskeinen osa työtäsi. Pääset kohtaamaan ihmiset heidän elämänsä kääntöpisteessä, joten luottamuksen saaminen ja ihmisen lukeminen on erityisen tärkeässä roolissa, jotta voimme tarjota yksilöllisesti oikeanlaista tukea.

Työssäsi sinua auttaa elämänmyönteinen ja oma-aloitteinen asenne. Kohtaat paljon elämän keskeneräisyyttä, joten hyvät yhteistyötaidot sekä kyky kuunnella ja kuulla toista ihmistä auttaa tehtävässä onnistumisessa. Työssäsi sinua hyödyttää myös kokemus huumehoidosta, päihderiippuvuuden ymmärtämisestä, moniammatillisesta yhteistyöstä, haittoja vähentävästä työotteesta sekä vertaistyöstä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista sosionomin (AMK) (817/2015) tai sosiaalityöntekijän pätevyyttä ja osaamista päihderiippuvuuden hoidosta.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä avattavassa toiminnossa
  • Loistavan ja iloisen työyhteisön tuen
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.
  • Pääsääntöisesti päivätyön
  • Työmatkasetelit, kulttuuri- ja liikuntaetuudet, lounasetuudet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin 1.5.2023. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sovellamme tehtävään sopimuspalkkaa. Esihenkilönäsi toimii tiimiesihenkilö.

Tuntuuko siltä, että tämä työ on juuri sinua varten? Hae paikkaa heti, odotamme sinua jo innolla joukkoomme!

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemus tästä. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti numerosta 040 764 9105 22.2 klo 14.30–16.00, 24.2 klo 11.00–13.00, 28.2 klo 13.00–14.00, 8.2 klo 9.00–10.00, hänet tavoitat myös sähköpostista osoitteesta sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi. Tehtävään voit hakea 9.3 asti, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä, anna kuulua itsestäsi ennen kuin mahdollisuus lipuu läpi sormien!

Haastattelut käydään livenä Tampereella 15–17.3.