REKRY: Palveluohjaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turku

JAA

Haemme nyt kasvavan toiminnan johdosta PALVELUOHJAAJAA Turun kotiin vietäviin palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Hajasijoitetuissa asunnoissamme tarjotaan tuettua asumista pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. 

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat: 

Kartoitat asiakkaiden sosiaalisen tuen tarvetta kotikäynneillä. Ohjaat ja tuet asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaali- ja terveysalan näkökulmasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyöPääset myös kehittämään palvelun toimintaa työryhmän jäsenenä. 

Mitä odotamme sinulta: 

Etsimme rentoon työyhteisöömme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa työntekijää, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja joka pystyy työskentelemään itsenäisesti. Olet sitten juuri valmistunut tai pidemmän työuran tehnyt konkari. Tärkeintä on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä etkä turhaudu helposti. Palvelujärjestelmän tuntemus sekä tieto/työkokemus päihde- ja mielenterveystyöstä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa kuten sosionomi tai vastaava. Työ on liikkuvaa ja tapahtuu asiakkaiden kodeissa, joten edellytämme ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä.  
  • Hyvän työyhteisön tuen, jossa kaveria autetaan, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.  
  • Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä työmatkasetelit ja lounasetuus. 

Tehtävissä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toivomme sinun aloittavan 15.2.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Heräsikö kiinnostuksesi? 

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Maija Rosten perjantaisin klo 09.00-10.00 puh. 044 731 0507 sähköposti maija.rosten@sininauhakoti.fi 

Tehtävää voit hakea 2.2.2021 lähettämällä hakemuksen ja CV:n osoitteeseen maija.rosten@sininauhakot