REKRY: Palveluohjaaja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turku

JAA

Haemme nyt SOSIAALIALAN PALVELUOHJAAJAA Turkuun asumispalveluyksikkö Niittykotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Niittykodissa tarjotaan tuettua asumista turkulaisille pitkäaikaisasunnottomille Asunto ensin -periaatteella, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita.

Palveluohjaajana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

  • Kartoittaa asiakkaiden sosiaalisen tuen tarve
  • Ohjata ja tukea asiakasta arjessa ja elämänhallinnassa sosiaalialan näkökulmasta
  • Palveluohjaus, raportointi ja verkostoyhteistyö
  • Suunnitella ja käynnistää asiakkaiden ryhmä- sekä työtoimintaa

Odotamme sinulta:

Elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä. Siedät elämän keskeneräisyyttä, etkä turhaudu helposti.  Lisäksi tarvitaan innovatiivisuutta. Arvostamme palvelujärjestelmän tuntemista sekä muutaman vuoden työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Tehtävässä edellytetään sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa kuten sosionomi tai vastaava.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa ja työvuoroja on myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Käytössämme on kulttuuri- ja liikuntasetelit. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus tehtävään on palkkaryhmän G23 mukainen.

Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit tehtävästä:

Lisätietoja antaa tiistaisin klo 10.00-11.00 tiimiesimies Petri Muli 044 491 9328 petri.muli@sininauhakoti.fi ja yksikönpäällikkö Heli Heino 040 731 0510 heli.heino@sininauhakoti.fi

Tehtävää voit hakea 7.3.2020 lähettämällä CV:n ja hakemuksen osoitteeseen heli.heino@sininauhakoti.fi